Bejelentkezés

Keresés

Szerviz, javítás, bővítés, felújítás

Nem csak hibák elhárításából áll a szervizes munkája. Sokszor előfordul, hogy a probléma csak annyi, hogy elavulttá vált a számítógép, illetve egyes alkatrészei. Ilyenkor tanácsra, újabb, de kompatibilis alkatrészekre van szükség leginkább. A hibákat kiiktatjuk, a számítógépet megjavítjuk, és segítünk a bővítésben, felújításban is. A karbantartási munkálatokról pedig már nem is beszélve (szoftveres karbantartás, gép belső takarítása, laptopok takarítása, stb.). A szervizelés díja: bruttó 7000,- Ft óránként.

Adatvédelem és vírusirtás

Már-már vesszőparipánk, hogy neked, mint felhasználónak, kiemelt kötelességeid vannak a számítógéped és az adataid védelmének terén. Nem győzzük hangsúlyozni a rendszeres adatmentés fontosságát, és a rendszeres vírusirtást. Mai napig találkozunk olyan agyonfertőzött gépekkel, amiken semmiféle védelem nincs. Nálunk ez kiemelt terület, de számíthatsz arra, hogy fel fogjuk hívni a figyelmedet a saját hatásköröd fontosságára. Többféle vírusirtó közül választhatsz!

Beszerzés, és korrekt vásárlási tanácsok

Fő profilunk a szervizelés, a szükséges új alkatrészeket természetesen mi szerezzük be, de van használt alkatrészeink, melyek teszteltek, garanciával.  Ha nagyobb vásárlásra szánod magad, abban is szivesen segítünk, de ha nem is nálunk vásárolsz, tanácsokkal attól még el tudunk látni. 

Távsegítség

Végre egy szolgáltatás, amivel bizonyos esetekben sem neked, sem nekünk nem kell kimozdulni :) . A távsegítség módszerével főként szoftveres problémákat, és a felhasználói felkészületlenségből eredő problémákat lehet kiiktatni. De a távsegítség alkalmas lehet a hardveres hibák felderítésére is, és a további teendők, lépések megbeszélésére is. A távsegítséghez mindenképpen internetes kapcsolat kell.