Bejelentkezés

Keresés

Váltson Windows 8-ra!

/ 2012-08-23 /

Azok az ügyfelek, akik 2012. június 2. – 2013. január 31. között bármilyen Windows 7 operációs rendszerrel (kivéve Windows 7 Starter) előtelepített számítógépet vásárolnak, lehetőségük nyílik rendszerüket a Windows 8 Pro verziójára frissíteni mindössze 4.500 Ft-ért*, amint az új rendszer elérhetővé válik.
 
A Microsoft a promóciós árat a következő korlátozásokkal teszi elérhetővé:
• Minden jogosult számítógéphez egyetlen frissítési ajánlat igényelhető.
• Ügyfelenként legfeljebb öt frissítési ajánlat regisztrációjára van lehetőség, azaz egy felhasználó maximum öt számítógépet regisztrálhat a programban.
• Az ajánlat beváltásának határideje: 2013. február 28. Ezt követően nincs lehetőség a frissítési ajánlat beváltására.
 
A Microsoft saját maga kezeli a frissítési ajánlat beváltásának folyamatát, beleértve a jogosultság ellenőrzését, a fizetést, a szoftverszállítás teljesítését, valamint a terméktámogatást.
 
Az ajánlatbeváltási folyamatot lépései:
1. A jogosult ügyfelek a Windows-frissítési ajánlat weboldalán https://windowsupgradeoffer.com/hu regisztrálhatnak az ajánlatra.
2. A sikeres regisztrációt követően az ügyfelek egy visszaigazoló e-mail üzenetet kapnak, amely tartalmazza a regisztráció részleteit.
3. A Windows 8 operációs rendszer kereskedelmi forgalmazásának megkezdését követően az ügyfelek egy újabb e-mail üzenetet kapnak, amely tartalmazza az ügyfél promóciós kódját, valamint a vásárlás további lépéseit.
4. A felhasználók ezt követően online, bankkártyás fizetéssel tudják megvásárolni a frissítést, majd letöltetni a Windows 8 telepítőkészletet és az aktivációs kulcsot.
 
* A megadott forint összeg csupán tájékoztató jellegű, a termék ára 14.99 EUR és 300 HUF/EUR árfolyamon kalkulált. A vásárlás forintban kifejezett pontos összegét a vásárlás pénzügyi teljesítésének napján, a vásárláshoz használt bankkártya kibocsátója által alkalmazott átváltási szabály, árfolyam határozza meg. Az ár az Áfát tartalmazza.WD HDD NAS rendszerekbe

/ 2012-08-09 /Készülj a Démoni Erők elleni küzdelemre!

/ 2012-03-30 /

Démonokkal harcolni olykor maga a pokol. Fegyverkezz fel NVIDIA GeForce GTX grafikus kártyával, hogy sikerrel felvehesd a harcot a legnagyobb kihívást jelentő szinteken! Az NVIDIA GeForce GTX-el olyan lenyűgöző grafikus élményben lesz részed, amivel a Diablo III démoni világa valóban életre kel.
 
Legyen minden élmény! Ne hozz feleslegesen áldozatot!

„Minden idők egyik legnépszerűbb játékának folytatása a gamerek szerint a világvége közeledtének előfutára.”
- IGN
 
GeForce GTX 550 TI - Egyenletes szuper gyors lejátszás 60 FPS @ 1680x1050.
GeForce GTX 560     - Urald Te az alvilágot 1080p HD -ben.
GeForce GTX 570     - Éld át a Démon pusztító élményét  2560x1600  felbontásban.